Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord presenteert Brian Priske officieel

3 juli 2024 15:54 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord presenteert Brian Priske officieel; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft vandaag tijdens een speciaal belegde persconferentie haar nieuwe hoofdtrainer Brian Priske gepresenteerd aan de in Rotterdam aanwezige pers. Het was volgens de Deen nog te vroeg voor het uitspreken van concrete doelstellingen. De voorbereiding is pas drie dagen onderweg. Wel is de nieuwe trainer enorm onder de indruk van zijn eerste dagen in Rotterdam: "Dit is een geweldige club."

Hij ging wel verder in op wat hij verwacht van zijn spelers: "Ik wil een dominant, offensief en agressief Feyenoord zien. Als team moeten we erin slagen de supporters te laten genieten. Spelers moeten vechten voor het clublogo dat ze op hun borst hebben staan!"

Priske begon afgelopen maandag officieel aan zijn termijn bij Feyenoord, maar leidde vandaag pas zijn eerste openbare training. Onder het toeziend oog van de stromende regen trotserende Feyenoord-fans in typische Nederlands zomerweer-omstandigheden. "Ik ken Feyenoord als een club met een geweldige achterban. Dat deze fans dit weer trotseren om onze eerste training bij te wonen spreekt daarin boekdelen."

De oefenmeester kijkt verder terug op een goed ontvangst bij zijn nieuwe werkgever: "We hebben goede gesprekken gevoerd met het team en met de staf. We hebben er zin in.” Hij werkte nog niet met een volledige groep. Door interlandverplichtingen ontbreken Dávid Hancko, Leo Sauer, Ondrej Lingr, Gernot Trauner, Santiago Gimenez, Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida nog. Quilindschy Hartman ontbreekt nog wegens een blessure.

Met de namen die nu al op het veld staan wordt het nieuwe Feyenoord langzaamaan wel zichtbaar. Nieuwelingen Gijs Smal, Anis Hadj-Moussa, Chris-Kévin Nadje en Julian Carranza stonden vandaag wel al op het trainingsveld. Voor internationals Justin Bijlow en Mats Wieffer lonkt een transfer. Zo zouden er diverse clubs in Rotterdam geïnformeerd hebben naar de diensten van de Nederlandse doelman. Feyenoord zou daarnaast in onderhandeling zijn met Brighton over een transfer van Mats Wieffer.

Brian Priske maakt zich daar overigens geen zorgen over. "Nee, zeker niet. Spelers komen en gaan; dat weet je in het voetbal. Als er spelers vertrekken is het aan ons om daar goede vervangers voor te halen."
Discussieer mee op de forums


Tags

priske bijlow mats wieffer anis boekdelen borst brighton carranza clublogo dominant geertruida gernot gijs gimenez hadj hancko hartman julian leo lingr lonkt moussa nadje nieuwelingen oefenmeester offensief ondrej ontvangst quilindschy regen santiago sauer smal stromende toeziend trauner trotseren trotserende vervangers werkgever zomerweer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane biden bullaude dahl democraten geertruida gimenez hancko heerenveen jahanbakhsh jansen kennedy kloese kraaij kuip lopez nieuwkoop nomination primary priske roma sebaoui smal socrates stengs transferroom traore trump walemark zerrouki