Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord contracteert én verhuurt Devin Haen

3 juli 2024 13:07 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord contracteert én verhuurt Devin Haen; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist ook de transfer van Devin Haen officieel bevestigd via haar eigen kanalen. De twintigjarige centrumspits komt over van De Graafschap en wordt direct verhuurd aan FC Dordrecht. Hij heeft in De Kuip een tweejarig contract getekend met een eenzijdige optie voor een extra jaar.

Mark Ruijl, Head of Global Football, is erg blij met de aanwinst: "We volgen Devin al een geruime tijd. Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft hij al meer dan zeventig wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op zijn naam. Wij zijn dan ook verheugd dat hij bij Feyenoord heeft getekend en zich bij FC Dordrecht verder kan ontwikkelen."

Ook Haen is blij met de geboden kans: "Voor mij is dit een unieke kans om een volgende stap in mijn carrière te zetten. Ik ben zeer trots dat ik bij deze grote club een contract maf tekenen en heb vertrouwen in de plannen die de club met mij heeft. Voor nu is het belangrijk dat ik het komend seizoen op huurbasis van FC Dordrecht veel vlieguren kan maken. Daar kijk ik enorm naar uit."

De in Winterswijk geboren Devin Haen kwam in totaal tot drieëntachtig optredens voor de Superboeren. Hij speelde al sinds 2013 in de jeugdopleiding van de Doetinchemmers en verlaat nu na elf jaar de club waar hij op zeventienjarige leeftijd debuteerde in het eerste elftal.

Meer op Feyenoord




Tags

devin haen dordrecht contracteert centrumspits drieentachtig eenzijdige graafschap kuip maf optredens ruijl superboeren tweejarig winterswijk zeventienjarige zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.494 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane agema albion azzouzi bbb brighton coalitie debat engeland kabinet liverpool mats middenveldert nederland onzin oppositie oranje pedersen pvv regering roemenie schoof slot timmermans turkije verkiezingen wieffer wilders willykment yoda