Transparent
Inloggen
Sluiten

Gimenez en Mexico uitgeschakeld op Copa América

1 juli 2024 15:28
Foto: Pro Shots

Gimenez en Mexico uitgeschakeld op Copa América; image source: Pro Shots

Santiago Gimenez is er met Mexico niet in geslaagd de kwartfinales van de Copa América te bereiken. Een overwinning had volstaan tegen Ecuador, maar beide ploegen slaagden er niet in het net te vinden waardoor de wedstrijd in 0-0 eindigde. Door het gelijkspel eindigen Ecuador en Mexico op vier punten maar de Zuid Amerikaanse formatie heeft een iets beter doelsaldo. Venezuela is met negen punten uit drie wedstrijd onbetwist groepswinnaar. Voor het eerst dit toernooi speelde Gimenez de volledige negentig minuten, maar de Feyenoord-spits oogde onmachtig tegen de Ecuadoriaanse defensie.

Door de vroege uitschakeling op het toernooi dat zich over de twee Amerikaanse continenten verspreid, keert Santiago Gimenez dus vroeger terug naar Rotterdam dan verwacht en vooral door hemzelf gehoopt. Hij zal normaal gesproken vandaag aan zijn vakantie beginnen om vervolgens in de vierde trainingsweek van Feyenoord aan te sluiten bij de ploeg van Brian Priske in de voorbereiding op de strijd om de Nederlandse Supercup tegen PSV.

Daarnaast wordt er serieus rekening gehouden met een vertrek van de Mexicaan uit De Kuip. Er is voor zover bekend echter nog geen club die zich concreet heeft gemeld bij de clubleiding van Feyenoord om de spits over te nemen.




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez mexico ecuador santiago continenten ecuadoriaanse groepswinnaar kuip kwartfinales onbetwist onmachtig priske slaagden supercup trainingsweek venezuela volstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake bet brighton carranza carraza dip engeland gimenez gutierrez hadj hamberg inter koeman kraaij mls moussa nadje oostenrijk oranje roemenie santiago slot smal sobat turkije ueda wehave yoda zwitserland