Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner mist ook achtste finales

30 juni 2024 19:29 - Kurier.at
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner mist ook achtste finales; image source: Pro Shots

Oostenrijk heeft vandaag bekend gemaakt dat Gernot Trauner ook de wedstrijd van dinsdagavond tegen Turkije verstek moet laten gaan. De verdediger van Feyenoord raakte in het tweede groepsduel van het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland na een uur spelen tegen Polen geblesseerd waarna hij het derde groepsduel met Oranje al moest missen. Daar komt nu de achtste finale tegen Turkije ook bij.

Hoewel Trauner hard werkt aan zijn herstel, heeft de Oostenrijkse Voetbalbond(ÖFB) vandaag dus bekend gemaakt dat het duel met Turkije sowieso nog te vroeg komt voor de verdediger. Hij kampt nog altijd met spierproblemen in de dijstreek. Een eventuele kwartfinale lijkt echter wél haalbaar te zijn. Daarin treft Oostenrijk mogelijk opnieuw het Nederlands Elftal. Als beide ploegen af weten te rekenen met respectievelijk Turkije en Roemenië treffen beide ploegen elkaar voor de tweede keer dit toernooi. Ook die kwartfinale staat net als de derde groepswedstrijd in Berlijn op het programma.

Daarmee lonkt voor Gernot Trauner dus een herkansing om alsnog tegen Oranje in actie te komen. De verdediger van Feyenoord gaf eerder al te kennen graag tegen het land waar hij sinds 2021 woont in actie te komen en dat de wedstrijd daardoor een speciaal tintje voor hem had.

Meer op Kurier.at




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner gernot turkije groepsduel oostenrijk oranje berlijn dijstreek duitsland groepswedstrijd herkansing lonkt ofb polen roemenie spierproblemen tintje verstek woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane airlines ake bet brighton carranza engeland geertruida gimenez hadj hamberg hancko inter koeman kraaij minteh mls moussa nadje newcastle oostenrijk potter priske roemenie santiago slot smal ueda wehave yoda