Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord presenteert Julián Carranza

30 juni 2024 18:58 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord presenteert Julián Carranza; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de inkomende transfer van Julián Carranza vandaag dan eindelijk wereldkundig gemaakt.
Zoals we reeds eerder meldde op deze website waren alle partijen al enige tijd akkoord. Nu is het ook officieel bevestigd. De Argentijn kwam sinds drie jaar uit in de Amerikaanse Major League Soccer namens Philadelphia Union. Hij heeft bij Feyenoord een vierjarig contract getekend, waardoor hij dus tot 2028 vastligt in Rotterdam.



De spits heeft inmiddels ook zijn eerste interview gegeven, exclusief te zien via Feyenoord ONE. Daarin ging hij in over de interesse van Feyenoord en in hoeverre hij uitkijkt naar deze nieuwe stap in zijn carrière als voetballer: "Ik voelde me erg vereerd dat Feyenoord interesse in me toonde. Feyenoord is een grote club in Europa, actief in de Champions League en een manier van spelen heeft die in mijn ogen goed bij mij past. De afgelopen jaren ben ik gegroeid als speler in de MLS, en nu moet ik aantonen dat ik klaar voor deze nieuwe stap. Ik kan niet wachten om op het veld te staan en alles te geven voor het team en de supporters."



Met zijn transfer naar Feyenoord komt Carranza bij de vierde club uit zijn carrière terecht. Via de jeugdopleiding van Club Atlético Banfield kwam hij bij Inter Miami terecht. Daar pikte Philadelphia Union hem in januari 2022 op. De Argentijn kwam voor Philadelphia Union vijfennegentig keer in actie, waarin hij drieënveertig goals maakte en twintig assists verzorgde. In het huidige seizoen in de MLS, dat loopt van februari tot december 2024, kwam Carranza tot twaalf wedstrijden waarin hij zes goals wist te maken.

Meer op Feyenoord




Discussieer mee op de forums


Tags

carranza julian philadelphia union vastligt vierjarig wereldkundig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane airlines ake bet brighton carranza engeland geertruida gimenez hadj hamberg hancko inter koeman kraaij minteh mls moussa nadje newcastle oostenrijk potter priske roemenie santiago slot smal ueda wehave yoda