Transparent
Inloggen
Sluiten

Ivanušec en Kroatië in extremis uitgeschakeld

24 juni 2024 22:43
Foto: Pro Shots

Ivanušec en Kroatië in extremis uitgeschakeld; image source: Pro Shots

Luka Ivanušec is er met Kroatië niet in geslaagd de laatste strohalm te pakken. Luka Modric leek lange tijd de matchwinner te worden maar in extremis maakte Italië de gelijkmaker, de Kroaten in diepe rouw achterlatend. Een minuut na zijn gemiste strafschop leek Modric de Kroaten naar de volgende ronde te schieten. Door alert te zijn op een rebound profiteerde de routinier van het op een presenteerblaadje aangeboden buitenkansje waarmee hij de Kroaten op voorsprong zette. Tot de laatste van de acht minuten blessuretijd aanbrak en Mattia Zaccagni op sublieme wijze de gelijkmaker binnenschoot.

Door het late gelijkspel van de Kroaten eindigt Italië op de tweede plaats met vier punten. Daardoor nemen de Italianen het zaterdag op tegen Zwitserland. Die wedstrijd wordt om 18:00 uur afgetrapt in het Olympiastadion van Berlijn. Kroatië eindigt als derde en het lijkt onwaarschijnlijk dat ze met hun twee behaalde punten een plek bij de vier beste nummers drie afdwingen.

Dankzij de uitschakeling op het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland kan Kroatië naar huis en Luka Ivanušec dus op vakantie. Zo is de verwachting dat hij over drie weken aansluit bij de selectie van Brian Priske om aan de voorbereiding op PSV-Feyenoord in de strijd om de Nederlandse Supercup te beginnen.




Discussieer mee op de forums


Tags

kroatie ivanusec kroaten extremis luka modric achterlatend berlijn duitsland italianen matchwinner mattia olympiastadion onwaarschijnlijk presenteerblaadje priske rebound routinier rouw strohalm sublieme supercup zaccagni zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 32.142 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda