Transparent
Inloggen
Sluiten

Trauner mist duel met Oranje

24 juni 2024 15:09
Foto: Pro Shots

Trauner mist duel met Oranje; image source: Pro Shots

Oostenrijks bondscoach Ralf Ragnick had zojuist slecht nieuws omtrent de blessure van Feyenoorder Gernot Trauner. De centrale verdediger, die in de afgelopen wedstrijd tegen Polen nog de openingstreffer maakte, moet helaas verstek laten gaan voor de ontmoeting van Oostenrijk met het Nederlands Elftal morgenavond. De verdediger liep een spierblessure op in het duel met Polen en moest zich in die wedstrijd noodgedwongen laten vervangen.

De Oostenrijker gaf in de voorbije weken al meermaals aan ontzettend uit te kijken naar het duel met Oranje, waar hij met Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida twee ploeggenoten van Feyenoord zou treffen. Die wens komt naar nu blijkt dus niet uit voor de Feyenoorder. Bondscoach Ralf Ragnick gaf op de persconferentie aan dat de blessure van dusdanige aard is dat zelfs gevreesd moet worden dat de verdediger ook de eventuele achtste finales moet missen: "Het zal een race tegen de klok worden."

De Oostenrijkers leven verder met een fitte selectie toe naar het cruciale sleutelduel in groep D van het Europees Kampioenschap Voetbal in Duitsland. De ploeg van Gernot Trauner heeft het openingsduel met Frankrijk met 1-0 verloren en vervolgens het Polen van Robert Lewandowski met 1-3 verslagen. Daarmee staat Oostenrijk op de derde plaats in groep D met drie punten, één minder dan Nederland en Frankrijk.




Discussieer mee op de forums


Tags

trauner oranje polen frankrijk gernot oostenrijk ragnick bijlow duitsland geertruida gevreesd lewandowski nederland noodgedwongen ontmoeting oostenrijker openingsduel sleutelduel verstek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 32.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane allure arnesen bijbel bodegom brussel danall dordrecht dtk eenhoorn faber goes gouka kloese koran kraaij manero middenveldert nietszeggende osman priske religie rvc slot socrates trauner troost wehave willykment yoda