Transparent
Inloggen
Sluiten

Populariteit Paauwe stijgt weer; Schreuder in de basis

4 oktober 2003 16:19

Verslaggever: K

Na een matig jaar, waarin hij vooral op de linksbackpositie zeer veel kritiek kreeg te verduren bij de supporters, stijgt de populariteit van Paauwe sinds de start van het seizoen weer gestaag. In augustus zakte het percentage van Feyenoord fans dat hem had opgenomen in haar favoriete elftal tot ruim onder de 50%. Inmiddels hebben veel fans zijn goede begin als centrumverdediger weer beloond met een terugkeer in hun basiselftal. Hij staat nu weer bij 62% van de fans in de basis. Nog lang niet de 85% van vorig seizoen, maar de stijging in de populariteit is vooralsnog gestaag.

Bekijk stijging populariteit Paauwe

Vul ook jouw favoriete elftal in of pas hem aan aan de laatste ontwikkelingen bij Feyenoord

Over het huidige ideale elftal van de fans bestaat weinig onenigheid, de fans ijken het met onderstaand elftal eens. De Nooijer is de eerste reserve met 42% van de stemmen. Schreuder heeft zich inmiddels ook in de basis van de fans gespeeld. Tweede doelman Lodewijks kan rekenen op maar liefst bijna 75% van de stemmen.

Danko Lazovic (82.7%) Dirk Kuijt (92.7%)

Robin van Persie (84.8%) Shinji Ono (91.2%) Alfred Schreuder (62.5%) Thomas Buffel (92.5%)

Patrick Paauwe (62.1%) Kees van Wonderen (90.1%) Peter van den Berg (65.1%) Chong gug Song (68.5%)

Patrick Lodewijks (74.6%)

Vul ook jouw favoriete elftal in of pas hem aan aan de laatste ontwikkelingen bij Feyenoord. Daarmee heb jij ook direct invloed op de populariteitsmeter.

Meer op
Tags

paauwe populariteit schreuder lodewijks alfred basiselftal berg buffel centrumverdediger chong danko gug ijken kuijt lazovic nooijer onenigheid ono persie populariteitsmeter shinji song wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente westen wieffer willykment