Transparent
Inloggen
Sluiten

Luka Ivanusec ziet Kroatië verliezen van Spanje

15 juni 2024 19:53
Foto: Pro Shots

Luka Ivanusec ziet Kroatië verliezen van Spanje; image source: Pro Shots

Luka Ivanušec heeft Kroatië vanavond met 3-0 zien verliezen van Spanje. In het Olympiastadion van Berlijn bleef de Feyenoorder de volledige wedstrijd op de bank. De ruststand was tevens de eindstand door goals van Morata, Ruiz en Carvajal. Daarmee is het EK voor Kroatië allesbehalve goed begonnen. Groepsgenoten Italië en Albanië trappen vanavond om 21:00 uur de andere wedstrijd af.

Kroatië had het met name in de eerste helft ontzettend zwaar met de daadkracht van de Spanjaarden, die de ene na de andere prachtige aanval tentoonstelden. Hoewel de Kroaten zelf ook enkele keren dichtbij een goal waren, waren de Spanjaarden vanavond vele malen efficiënter.

Voor Kroatië is er weinig tijd om de wonden te likken. Woensdagmiddag om drie uur wacht alweer de volgende wedstrijd tegen Albanië. Die wedstrijd staat op de planning in het Volksparkstadion in Hamburg, waar Geertruida morgen minuten hoopt te maken met Oranje tegen Polen.




Discussieer mee op de forums


Tags

kroatie ivanusec luka albanie allesbehalve berlijn carvajal daadkracht efficienter geertruida groepsgenoten hamburg kroaten likken malen morata olympiastadion oranje polen ruiz tentoonstelden volksparkstadion wonden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.218 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend bijschakelt dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske santi simons socrates stengs veerman wehave