Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord haalt ook Julián Carranza

14 juni 2024 20:12 - Fabrizio Romano
Foto: Pro Shots

Feyenoord haalt ook Julián Carranza ; image source: Pro Shots

Transferexpert Fabrizio Romano meldt zojuist dat Feyenoord en Philadelphia Union tot overeenstemming zijn gekomen over de transfer van Julián Carranza. Feyenoord was al akkoord met de spits, maar heeft dat nu dus ook bereikt met zijn huidige werkgever.

De Rotterdammers bereiden zich met deze transfer voor op een zeer waarschijnlijk aanstaand vertrek van Santiago Giménez. De Mexicaan staat op de radar van diverse gerenommeerde Europese topclubs als Napoli en Atletico Madrid en een vertrek van Giménez lijkt dan ook een kwestie van tijd.




Discussieer mee op de forums


Tags

carranza julian gimenez aanstaand atletico fabrizio kwestie madrid napoli philadelphia radar romano santiago transferexpert union werkgever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 uur geleden
Weet niet naar welke beelden de scouting gekeken heeft, maar ik heb nog niets gezien waar ik een warm gevoel bij kreeg.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.181 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave