Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord slaat tweede slag in Frankrijk

14 juni 2024 16:11 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord slaat tweede slag in Frankrijk; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft zojuist bekend gemaakt nóg een speler uit Frankrijk te hebben opgepikt. Aleks Zekovic komt transfervrij over van Angers SCO en tekent tot 2026 met een optie voor nog een extra jaar. De in Frankrijk geboren middenvelder met Montenegrijnse roots is met zijn zeventien jaar nog erg jong en lijkt met name met het oog op de toekomst gehaald door de Rotterdammers.

Zekovic is zelf erg blij met zijn transfer naar Feyenoord: "Het voelt goed om hier te zijn. Ik ben onder de indruk geraakt van de faciliteiten die hier allemaal aanwezig zijn. Ik kijk er dan ook erg naar uit me hier de komende seizoenen verder te ontwikkelen."

Zekovic begon bij SO Cholet met voetballen, in het westen van Frankrijk. In de zomer twee jaar geleden maakte hij de overstap naar Angers SCO. Daar kwam hij voornamelijk in het Onder-19 team in actie. Sinds afgelopen winter schoof de middenvelder door naar het beloftenelftal van de club en ook daar liet hij een goede indruk achter, waarmee hij dus zijn transfer naar Feyenoord heeft bewerkstelligd.




Tags

frankrijk zekovic angers sco aleks beloftenelftal bewerkstelligd cholet jong montenegrijnse schoof westen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave