Transparent
Inloggen
Sluiten

Chris-Kévin Nadje definitief naar Feyenoord

14 juni 2024 11:36 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Chris-Kévin Nadje definitief naar Feyenoord; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft Chris-Kévin Nadje definitief overgenomen van FC Versailles, dat op het derde niveau van Frankrijk actief is. De komst van de Fransman werd vanochtend bevestigd door Feyenoord. De middenvelder heeft een contract getekend dat hem tot de zomer van 2028 aan de club verbindt.

De Fransman is erg enthousiast over zijn nieuwe club: "Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor mij heeft gemeld. Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam verder te ontwikkelen als voetballer. Het belangrijkste wat ik moet doen is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau. Ik kan niet wachten mezelf hier te laten zien!"

De middenvelder begon zijn carriére bij ASF Le Perreux, net als Versailles onder de rook van Parijs. In 2016 werd hij overgenomen door RC Lens om vervolgens via Entente Feignies Aulnoye FC en Stade Lavallois vorige zomer bij FC Versailles te zijn beland. Het afgelopen seizoen was hij voor FC Versailles goed voor eenendertig competitiewedstrijden. Daarin scoorde hij zeven goals en verzorgde hij twee assists.




Discussieer mee op de forums


Tags

versailles nadje fransman aanhaak asf aulnoye beland entente feignies frankrijk lavallois lens parijs perreux rook stade verbindt verzorgde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.181 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave