Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord bijna akkoord met opvolger Giménez

13 juni 2024 11:27
Foto: Pro Shots

Feyenoord bijna akkoord met opvolger Giménez; image source: Pro Shots

Feyenoord nadert een akkoord met Philadelphia Union, de huidige club van doelwit Julian Carranza. Feyenoord ziet in de Argentijnse spits de ideale opvolger van Santiago Giménez, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met een vertrek bij Feyenoord deze zomer.

Carranza speelde dit seizoen twaalf wedstrijden namens het Amerikaanse Philadelphia Union in de Major Soccer League en scoorde daarin zes goals. Vorig seizoen kwam hij op veertien goals en acht assists. In totaal speelde de Argentijnse spits 95 wedstrijden voor de Amerikaanse club. Hij was daarbij goed voor 43 goals. Voor zijn komst naar Amerika speelde Carranza voor CA Banfield in Argentinië en voor zijn transfer naar Philadelphia speelde hij voor Inter Miami.

Feyenoord hoopt begin komende week de derde zomeraanwinst bekend te maken. Na het aantrekken van de transfervrije Gijs Smal van FC Twente en Anis Hadj-Moussa, die door zijn club Patro Eisden de tweede seizoenshelft al was verhuurd aan het gedegradeerde Vitesse.

Julian Carranza werd geboren in Oncativo, een klein dorpje in het midden van Argentinië. Hij vierde vorige maand zijn vierentwintigste verjaardag. Het is nog niet bekend welke vraagprijs zijn Amerikaanse club Philadelphia Union op een mogelijke transfer van de spits heeft gezet.




Discussieer mee op de forums


Tags

carranza philadelphia gimenez union argentinie julian amerika anis banfield doelwit dorpje eisden gijs hadj inter miami moussa oncativo patro santiago smal twente vierentwintigste vitesse zomeraanwinst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.180 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave