Transparent
Inloggen
Sluiten

Witte rook uit Praag: Brian Priske volgt Arne Slot op

7 juni 2024 23:56
Foto: Pro Shots

Witte rook uit Praag: Brian Priske volgt Arne Slot op; image source: Pro Shots

Het ultimatum dat Feyenoord de Tsjechische topclub stelde, heeft verrassend vroeg goed uitgepakt. Sparta Praag is akkoord met de door Feyenoord geboden transfersom, morgen wordt al het papierwerk in orde gemaakt en de presentatie van de nieuwe Feyenoord-trainer zal vervolgens niet lang op zich laten wachten.

De trainer gaat naar verwachting een driejarig contract ondertekenen in Rotterdam. Feyenoord betaalt een kleine twee miljoen euro om het nog twee jaar doorlopende contract van de Deense oefenmeester en zijn mee te nemen assistenten af te kopen.

Doordat de trainer in het verleden zowel als speler en als trainer werkzaam was in België spreekt de Deen goed Nederlands, wat ook een wens was van de club. De verwachting is dat Feyenoord en Priske op korte termijn de transfermarkt opgaan om over drie weken een nagenoeg complete selectie op het trainingsveld te hebben staan, als de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint.
Tags

praag priske arne rook slot belgie doorlopende oefenmeester papierwerk sparta ultimatum

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.