Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord stelt Sparta Praag ultimatum

7 juni 2024 20:06
Foto: Pro Shots

Feyenoord stelt Sparta Praag ultimatum; image source: Pro Shots

Feyenoord wil uiterlijk morgen duidelijkheid hebben over het bod dat ze Sparta Praag hebben gedaan om trainer Brian Priske over te nemen. De club had de trainer begin deze week al willen presenteren en baalt van de starre houding die de Tsjechische topclub aanneemt. De Rotterdammers hebben Sparta Praag nu een ultimatum gesteld om de overname te forceren. Mocht er na morgenavond nog steeds geen akkoord zijn bereikt, schakelt Feyenoord door naar andere kandidaten.

De onderhandelingen zijn inmiddels al drie weken gaande en de club krijgt daar langzaam aan genoeg van. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint over drie weken al en er liggen belangrijke taken te wachten. Zo wil de club beginnen met het vormgeven van de selectie, waar de nieuwe trainer natuurlijk een belangrijke stem heeft in de aan te trekken spelers.
Tags

praag sparta ultimatum aanneemt overname priske starre vormgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.207 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.