Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord stelt Sparta Praag ultimatum

7 juni 2024 20:06
Foto: Pro Shots

Feyenoord stelt Sparta Praag ultimatum; image source: Pro Shots

Feyenoord wil uiterlijk morgen duidelijkheid hebben over het bod dat ze Sparta Praag hebben gedaan om trainer Brian Priske over te nemen. De club had de trainer begin deze week al willen presenteren en baalt van de starre houding die de Tsjechische topclub aanneemt. De Rotterdammers hebben Sparta Praag nu een ultimatum gesteld om de overname te forceren. Mocht er na morgenavond nog steeds geen akkoord zijn bereikt, schakelt Feyenoord door naar andere kandidaten.

De onderhandelingen zijn inmiddels al drie weken gaande en de club krijgt daar langzaam aan genoeg van. De voorbereiding op het nieuwe seizoen begint over drie weken al en er liggen belangrijke taken te wachten. Zo wil de club beginnen met het vormgeven van de selectie, waar de nieuwe trainer natuurlijk een belangrijke stem heeft in de aan te trekken spelers.




Tags

praag sparta ultimatum aanneemt overname priske starre vormgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave