Transparent
Inloggen
Sluiten

Geertruida wint met Oranje van Canada

6 juni 2024 22:42
Foto: Pro Shots

Geertruida wint met Oranje van Canada; image source: Pro Shots

Het Nederlands Elftal heeft vanavond haar eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het aanstaande Europees Kampioenschap in Duitsland met 4-0 gewonnen van Canada. Na een moeizame eerste helft waarna er met een brilstand werd gerust, kwam Oranje na rust los. Dankzij goals van Memphis Depay, Jeremie Frimpong, Wout Weghorst en Virgil van Dijk werd er na rust eenvoudig afgerekend met de Canadezen.

Namens Feyenoord mocht Lutsharel Geertruida de volledige negentig minuten maken. Door de keuze van Ronald Koeman om Bart Verbruggen te verkiezen boven Justin Bijlow, bleef de Feyenoord-goalie de gehele negentig minuten op de bank. Het lijkt erop dat de keeper genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan in Duitsland. Ook oud-Feyenoorders Stefan de Vrij en Georginio Wijnaldum kwamen in actie tegen Canada vanavond.

Voor Oranje gaat het vizier nu op de tweede en laatste oefenwedstrijd. Maandagavond komt IJsland op het bezoek, dat zich niet heeft weten te kwalificeren voor het EK. Daarna zal de ploeg van Ronald Koeman afreizen naar Duitsland, waar zondag de eerste tegenstander Polen wacht. Het decor voor die wedstrijd is dan het Volksparkstadion in Hamburg.




Discussieer mee op de forums


Tags

canada oranje duitsland geertruida koeman bijlow canadezen decor depay dijk frimpong goalie hamburg ijsland jeremie polen stefan verbruggen verkiezen virgil vizier volksparkstadion weghorst wijnaldum wout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.181 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave