Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst nieuwe hoofdtrainer Beşiktaş

5 juni 2024 18:30 - Beşiktaş JK
Foto: Pro Shots

Van Bronckhorst nieuwe hoofdtrainer Beşiktaş; image source: Pro Shots

Giovanni van Bronckhorst heeft een nieuwe club gevonden in Beşiktaş. Afgelopen januari waren er al concrete gesprekken maar ketste de deal uiteindelijk af doordat Van Bronckhorst vasthield aan zijn wens Jean-Paul van Gastel mee te nemen als assistent. Van Gastel werd door NAC Breda aan zijn contract gehouden waardoor de overstap afgelopen winter niet doorging.

Nu NAC Jean-Paul van Gastel te kennen heeft gegeven dat hij uit mag kijken naar een nieuwe club omdat de Bredanaars een opvolger hebben aangesteld, komt het er nu dus alsnog van. Van Bronckhorst tekent in Istanbul een contract tot medio 2026 met een optie voor een extra jaar.

De levende clublegende van Feyenoord gaat het in de Turkse Süperlig opnemen tegen onder andere José Mourinho, die afgelopen weekend werd gepresenteerd bij aartsrivaal en stadsgenoot Fenerbahçe. De Portugees zou aanvankelijk ook bovenaan het lijstje hebben gestaan van Beşiktaş. De adelaarsclub hebben de strijd om zijn handtekening uiteindelijk verloren van het daadkrachtigere Fenerbahçe waarna de club is teruggeschakeld naar Giovanni van Bronckhost.




Tags

bronckhorst besiktas gastel fenerbahce nac aartsrivaal adelaarsclub bredanaars bronckhost clublegende daadkrachtigere jose levende mourinho portugees superlig teruggeschakeld vasthield

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave