Transparent
Inloggen
Sluiten

Geertruida vertrekt sowieso deze zomer

5 juni 2024 15:43
Foto: Pro Shots

Geertruida vertrekt sowieso deze zomer; image source: Pro Shots

Lutsharel Geertruida gaat Feyenoord deze zomer sowieso achter zich laten. Dat is de opvolger van Arne Slot, Brian Priske, medegedeeld tijdens zijn contractbesprekingen met de club. Een transfer laat wel tot na het EK op zich wachten, tot die tijd focust de verdediger zich op Oranje.

De speler heeft de clubs voor het uitkiezen. Mede dankzij het nog maar één jaar doorlopende contract in Rotterdam zijn er tal van topclubs geïnteresseerd. Zo zou de volledige Engelse top achter hem aan zitten maar kan hij ook nog kiezen voor een mooie club in de Bundesliga of in de Franse Ligue 1.

Afgelopen zomer leek de Feyenoorder al lange tijd op weg richting Leipzig, maar ketste de deal op de valreep nog af. Een nieuwe poging van de Duitsers lijkt aannemelijk, nu er weer een jaar van zijn contract verstreken is zal dat wel tegen lagere voorwaarden zijn dan vorige zomer.

Naast de interesse vanuit Leipzig heeft Geertruida deze zomer sowieso meer keuze en lijkt een vertrek dan ook een kwestie van tijd te zijn. Reden voor Feyenoord om in ieder geval geen rekening meer te houden met de diesnten van de speler.
Discussieer mee op de forums


Tags

geertruida leipzig arne bundesliga contractbesprekingen diesnten doorlopende focust kwestie ligue medegedeeld oranje poging priske slot tal uitkiezen valreep verstreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.207 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.