Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertrek Gimenez nadert; club vraagt 50 miljoen

3 juni 2024 10:26
Foto: Pro Shots

Vertrek Gimenez nadert; club vraagt 50 miljoen; image source: Pro Shots

De kans dat Santiago Gimenez ook komend seizoen nog in Feyenoord-shirt te bewonderen is, neemt met de dag verder af. In Italië meldden de grote kranten dit weekend dat AC Milan nadrukkelijk in de race is om de handtekening van de Mexicaanse spits. Ook Tottenham Hotspur is op zoek naar aanvallende versterking en denkt aan de Mexicaan.

Feyenoord heeft ondertussen een vraagprijs van vijftig miljoen op het hoofd van de topschutter gezet. De vraag is met name of AC Milan dat bedrag op kan en wil hoesten, voor Tottenham is een dergelijk bedrag een stuk gemakkelijker te betalen. Santiago Gimenez heeft zelf te kennen gegeven open te staan voor een nieuwe stap in zijn carrière. Feyenoord orienteert zich momenteel op de transfermarkt in haar zoektocht naar een geschikte vervanger en heeft zijn oog laten vallen op de Argentijn Julian Carranza. Die zou de rol van tweede spits achter Ayase Ueda op zich moeten nemen komend seizoen.




Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez milan santiago tottenham ayase carranza gemakkelijker julian meldden orienteert topschutter ueda

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Max. 35 miljoen, Pavlidis kopen en handen dichtknijpen.
+1/-1


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.180 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico bijbehorend carranza dumfries dutch enz figuren frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec kloese koeman kraaij kuip middenveldert mil mls nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs wehave