Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en Brian Priske bereiken akkoord

2 juni 2024 17:05
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Brian Priske bereiken akkoord; image source: Pro Shots

Feyenoord en Brian Priske zijn tot een akkoord gekomen over een contract. De Deense trainer kijkt ontzettend uit naar zijn eerste werkdag in Rotterdam en kan niet wachten om Arne Slot op te volgen als trainer van Feyenoord. Het is nog niet duidelijk voor hoeveel jaar de huidige trainer van Sparta Praag gaat tekenen bij de Rotterdammers, maar verwacht wordt dat het in ieder geval om een meerjarig contract gaat.

Afgelopen donderdag en vrijdag was de Deen al in Rotterdam om de laatste contractdetails door te nemen. Het akkoord liet niet lang op zich wachten waarna de trainer al direct enkele clubcoryfee├źn en kopstukken van de club mocht ontmoeten.

Het is nu wachten op het akkoord met huidige club Sparta Praag over de te betalen transfersom. Feyenoord voorziet daarbij geen onoverkomelijkheden en verwacht ook met de Tsjechen spoedig tot een akkoord te komen. Verwacht wordt dat de Deense trainer in de loop van komende week officieel wordt gepresenteerd als opvolger van de naar Liverpool vertrokken Arne Slot.
Tags

priske arne praag slot sparta clubcoryfeeen contractdetails kopstukken liverpool onoverkomelijkheden tsjechen werkdag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Duurt vrij lang allemaal ...
+1/-0


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane bae biden dahl democraten dest fight hadj hancko heerenveen kennedy kraaij kuip middenveldert moussa nadje nomination priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment zerrouki