Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord presenteert Gijs Smal

31 mei 2024 11:40 - Feyenoord
Foto: Pro Shots

Feyenoord presenteert Gijs Smal; image source: Pro Shots

Gijs Smal mag zich vanaf vandaag officieel speler van Feyenoord noemen. De transfervrije overgang, die in maart al beklonken was, is inmiddels bevestigd door de club op haar eigen kanalen. De linksback is duidelijk erg blij met zijn nieuwe club: "Dit is de mooie nieuwe uitdaging die ik ambieerde. Feyenoord heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet waarop de club verder wil bouwen. Het is nu aan mij om te laten zien dat ik daaraan kan bijdragen."

De 26-jarige Smal heeft de afgelopen vier jaar het shirt van FC Twente gedragen, nadat hij destijds transfervrij werd overgenomen van FC Volendam. Voor FC Twente kwam hij dit seizoen tot 26 duels in de Eredivisie waarbij hij drie assists mocht bijschrijven. "De mensen in Rotterdam mogen van mij verwachten dat ik naast het verdedigen ook de nodige meters langs de zijlijn ga maken. Ik kijk ontzettend uit naar het spelen in De Kuip, de vele grote wedstrijden in zowel binnen- als buitenland en dan met name natuurlijk in de Champions League."




Discussieer mee op de forums


Tags

smal gijs twente bijschrijven eredivisie kuip volendam zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.211 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave