Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord en Priske naderen akkoord; clubs ook?

29 mei 2024 20:55
Foto: Pro Shots

Feyenoord en Priske naderen akkoord; clubs ook?; image source: Pro Shots

Brian Priske, de huidige trainer van Sparta Praag, heeft te kennen gegeven heel graag de stap naar Feyenoord te willen maken. Beide partijen zouden een akkoord naderen, maar dat is er nog niet, zo stellen bronnen rond de Tsjechische club. Sparta Praag heeft meegekeken naar de onderhandelingen die Feyenoord met Liverpool heeft gevoerd rond de overname van Arne Slot, want de Tsjechen verlangen een flinke afkoopsom, een bedrag dat "aanzienlijk hoger" moet liggen dan het door Feyenoord geboden miljoen.

Bronnen binnen Feyenoord melden dat een akkoord met de Deense trainer en Tsjechische club waarschijnlijk over het aankomende weekend wordt getild en we tot die tijd geen nieuwe updates hoeven te verwachten. Als dat akkoord er überhaupt komt, want Feyenoord zal niet de volledig voor Arne Slot gekregen transfersom willen spenderen aan zijn opvolger. Mocht de komst van de Deen als te kostbaar worden beschouwd, is het aannemelijker dat Feyenoord doorschakelt naar andere kandidaten.

Feyenoord heeft overigens al geen gemakkelijke ervaringen als het aankomt op onderhandelen met Sparta Praag. Vorig jaar namen de onderhandelingen rondom de inkomende transfer van Dávid Hancko van de Tsjechische topclub ook veel tijd in beslag, vooralsnog lijkt dat scenario zich te herhalen bij de eventuele komst van de nieuwe trainer.




Discussieer mee op de forums


Tags

naderen praag priske sparta arne slot aankomt doorschakelt getild hancko herhalen kostbaar liverpool meegekeken overname spenderen tsjechen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer