Transparent
Inloggen
Sluiten

Terugkeer Gio niet aan de orde

27 mei 2024 21:37
Foto: Pro Shots

Terugkeer Gio niet aan de orde; image source: Pro Shots

Een terugkeer van voormalig Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst als opvolger van Arne Slot is niet aan de orde. Dat zei de vorig jaar bij het Schotse Rangers ontslagen trainer vanavond aan tafel bij Rondo, het voetbalpraatprogramma op Ziggo Sport.

De trainer trachtte aanvankelijk nog enigszins op de vlakte te blijven, verwijzend naar doorlopende gesprekken met Dennis te Kloese, maar na doorvragen van Marco van Basten kwam de aap toch uit de mouw: "Ik heb een waanzinnig mooie tijd gehad bij Feyenoord. Alles gewonnen wat er te winnen viel. Het is nu niet mijn ambitie om dat nog eens te doen. Misschien wel in de toekomst, ik zeg sowieso nooit nooit. Ik focus me voor nu op clubs in het buitenland. Hoewel ik blij ben met hoe mijn leven er nu uitziet, is het coachen van een voetbalclub natuurlijk ook gewoon heel mooi."

Over wat voor clubs de voormalige trainer van Feyenoord dan open staat: "Dit is wel het moment dat ik benaderd wordt door clubs, ja. En dat ik met clubs spreek, ja. Daar zitten voor mij interessante clubs tussen. Maar die gesprekken lopen nog altijd door, dus ik kan helaas geen uitlatingen doen over welke clubs."




Tags

gio aap arne basten bronckhorst doorlopende doorvragen kloese rangers rondo slot trachtte verwijzend vlakte voetbalpraatprogramma ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.211 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave