Transparent
Inloggen
Sluiten

Dávid Hancko hoopt op hereniging met Arne Slot

25 mei 2024 21:21 - Sport Aktuality
Foto: Pro Shots

Dávid Hancko hoopt op hereniging met Arne Slot; image source: Pro Shots

De beste speler van Feyenoord in het afgelopen seizoen was misschien wel Dávid Hancko. Zowel centraal in de defensie als over de flank showde hij meermaals zijn klasse bij de Rotterdammers. Het lijkt erop dat de Slowaak onhoudbaar is deze zomer, ondanks een tot de zomer van 2028 doorlopend contract bij Feyenoord. Dávid Hancko wenste zijn hoofdtrainer al eerder dit seizoen heel veel succes in Liverpool en gaf daarbij al aan dat hij denkt dat Arne Slot is voorbestemd voor succes. In gesprek met het Slowaakse Sport Aktuality sprak hij ook zijn verbazing uit over het feit dat Arne Slot dit seizoen nog steeds onder contract stond bij Feyenoord: "Dat hij dit seizoen nog bij Feyenoord onder contract stond, was voor mij een verrassing, want hij is echt een meer dan uitstekende trainer. Ik kan niet zeggen dat hij mijn kijk op voetbal heeft veranderd, maar hoeveel hij mij in die twee jaar ook heeft geleerd, daar kan ik hem alleen maar voor bedanken."

Nadat het nieuws bekend werd van Liverpools interesse in de Nederlandse succestrainer van Feyenoord, kwamen de eerste geruchten ook op gang van eventuele spelers die de trainer mee zou willen nemen naar zijn nieuwe club. Dávid Hancko werd daarbij het meest genoemd. "Als ik bij één van de beste clubs ter wereld zou kunnen spelen en onder Slot mag spelen, dan is dat natuurlijk een droom voor mij. Wat mijn transfer betreft, zijn er veel zaken die van belang zijn. De club moet ook beslissen, maar nu heeft het geen zin om daar bij stil te staan. Ik concentreer me op het EK en dat is nu het belangrijkste voor mij. Maar ik probeer het altijd als iets positiefs te beschouwen dat mij is overkomen, of zelfs als motivatie. Als het op de waarheid gebaseerd is, probeer ik te laten zien dat ik het kan. Ik focus me alleen op voetbal en denk aan de volgende wedstrijd. Dat is precies hetgeen mij drijft."

Hoewel de Slowaakse verdediger duidelijk laat merken dat hij graag mee wil met Arne Slot naar Liverpool, lijkt daar voorlopig nog geen sprake van te zijn. Toch had hij nog meer lovende woorden over zijn naar Liverpool vertrokken trainer: "Op voetbalgebied is hij echt ongelooflijk. Elke wedstrijdvoorbereiding gaf me ongelooflijk veel vertrouwen en zelfs toen we in de Champions League tegen Lazio, AS Roma of Atlético Madrid gingen spelen, wist ik dat we er klaar voor waren en verschillende opties hadden om ie ploegen te verslaan. We werden altijd tot in de puntjes en op alle fronten voorbereid."




Discussieer mee op de forums


Tags

slot arne hancko liverpool hereniging aktuality atletico concentreer doorlopend drijft flank fronten lazio liverpools madrid motivatie onhoudbaar positiefs roma showde slowaak succestrainer voetbalgebied voorbestemd waarheid wedstrijdvoorbereiding

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.211 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave