Transparent
Inloggen
Sluiten

1. FC Nürnberg wil Ramon Hendriks overnemen

22 mei 2024 21:39
Foto: Pro Shots

1. FC Nürnberg wil Ramon Hendriks overnemen; image source: Pro Shots

1. FC Nürnberg heeft zich nog voor het opengaan van de transfermarkt gemeld bij Feyenoord. De Duitsers zouden geïnteresseerd zijn in het overnemen van Ramon Hendriks. Hendriks werd het afgelopen seizoen door Feyenoord verhuurd aan het gedegradeerde Vitesse. Eerder werd hij al uitgeleend aan NAC Breda en FC Utrecht. Hendriks kwam tot elf officiële optredens voor Feyenoord.

"Der Club", een van dé meest toonaangevende Traditionsvereine van Duitsland eindigde seizoen nummer zoveel als grijze muis in de middenmoot van de Tweede Bundesliga. Om daar komend seizoen eindelijk verandering in te brengen zijn ze nu al druk op zoek naar versterkingen om de torenhoge verwachtingen die altijd bij een club als 1. FC Nürnberg gelden, eindelijk waar te maken en mee te strijden om de promotie naar het hoogste niveau van Duitsland. De club heeft na het langdurig uitvallen van James Lawrence geen linksbenige verdedigers meer in de selectie en zou zo bij Hendriks uit zijn gekomen.

Vitesse had aanvankelijk nog een koopoptie op de verdediger, die nog een tweejarig contract heeft bij Feyenoord. Door de financiële situatie waar de Arnhemmers momenteel in verkeren, is het niet realistisch en zal die optie dus niet gelicht worden. Naar verluidt heeft Feyenoord een vraagprijs van rond het miljoen op de verdediger gezet.




Discussieer mee op de forums


Tags

hendriks nurnberg duitsland vitesse arnhemmers bundesliga james lawrence middenmoot muis nac opengaan optredens promotie torenhoge traditionsvereine tweejarig uitgeleend utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.153 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekt acardipane atletico babalola bijbehorend bijschakelt carranza danall enz figuren geertruida gekte gimenez hamberg julian kansjes kieperen kloese kraaij middenveldert mil mls philadelphia priske romano santi socrates timber wehave wieffer