Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord oefent tegen Dordrecht, Cercle Brugge en Benfica

21 mei 2024 18:00
Foto: Pro Shots

Feyenoord oefent tegen Dordrecht, Cercle Brugge en Benfica; image source: Pro Shots

Nu het seizoen definitief ten einde is gaat ook bij Feyenoord het vizier inmiddels richting het nieuwe seizoen. Vandaag maakte de club het oefenprogramma deels bekend in de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Traditiegetrouw zal de houder van de KNVB-beker afreizen naar Oostenrijk voor haar jaarlijkse trainingskamp.

Het seizoen werd twee dagen geleden pas afgesloten met de 4-0 thuisoverwinning op Excelsior. Nu ook het vertrek van Arne Slot definitief in kannen en kruiken is, is de blik dus alweer gericht op de toekomst. Zonder een exacte startdatum te communiceren, heeft Feyenoord bekend gemaakt begin juli aan de voorbereiding te beginnen. Daarbij staat op 6 juli de eerste oefenwedstrijd op het programma. Die zal tegen FC Dordrecht worden gespeeld. Acht dagen later wacht een oefenduel tegen Cercle Brugge.

Een week na de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge vertrekt Feyenoord op trainingskamp naar Oostenrijk. Hier zullen ze van 22 tot 27 juli verblijven. In deze week staat er ook een oefenduel op de planning, maar de tegenstander is nog niet bekend gemaakt. Vanuit Oostenrijk vliegt de ploeg vervolgens door naar Portugal, waar Feyenoord de strijd aangaat om de Eusebio Cup. De strijd om die trofee wordt in één finale tegen Benfica gestreden. De wedstrijd tegen Benfica betekent een zeer waarschijnlijk weerzien met Orkun Kökcü, de ploeg staat vooralsnog onder leiding van trainer Roger Schmidt, die na zijn periode bij PSV naar Benfica vertrok.

Een week na die finale tegen Benfica staat dezelfde wedstrijd als vorig seizoen op het programma, om de Johan Cruijff Schaal. Waar die wedstrijd vorige zomer in De Kuip werd gespeeld, is PSV als kampioen nu de thuisspelende ploeg. De wedstrijd vindt dan dus ook plaats in het Philips Stadion in Eindhoven.




Tags

benfica brugge cercle dordrecht oostenrijk trainingskamp aangaat arne communiceren eusebio excelsior houder kannen knvb kokcu kruiken kuip oefenprogramma portugal roger schmidt slot startdatum thuisoverwinning traditiegetrouw vizier weerzien

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane ake atletico beelen benita bijbehorend dumfries dutch figuren frankrijk frimpong gakpo geertruida hancko ivanusec koeman kraaij kuip madrid middenveldert nederland oranje priske romano santi simons socrates stengs veerman wehave