Transparent
Inloggen
Sluiten

"Chelsea wilde me graag hebben"

20 mei 2024 00:55
Foto: Pro Shots

"Chelsea wilde me graag hebben"; image source: Pro Shots

Quilindschy Hartman heeft vanochtend aan tafel bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN verteld gevolgd te worden door Chelsea. Zo zou de voormalige Engelse topclub in de winterse transferperiode al naar de verdediger van Feyenoord hebben geïnformeerd. "Chelsea wilde me afgelopen winter al heel graag hebben. Maar met het oog op het EK had ik er niet echt oren naar. En Feyenoord had ook zoiets van: In de zomer staan we er voor open, maar nu totaal niet."

Twee maanden later sloeg het noodlot toe en raakte Hartman ernstig geblesseerd. Zo ernstig dat er een streep ging door zijn bekerfinale en hij óók het Europees Kampioenschap aan zich voorbij moet laten gaan. Waarschijnlijk duurt zijn revalidatie tot begin volgend jaar, wat betekent dat hij dit kalenderjaar normaal gesproken al niet meer in actie komt."

"Dingen zijn helaas anders gelopen dan verwacht. Lekker bij Feyenoord blijven vind ik voor nu ook prima. Een transfer zal deze zomer nu geen mogelijkheid zijn, clubs zijn normaal niet happig op geblesseerde spelers. Nadat ik de blessure had opgelopen kreeg ik nog wel een bericht van Chelsea trouwens. Ze wensten me veel sterkte en lieten weten dat de blessure geen gevolgen had voor hun interesse."




Discussieer mee op de forums


Tags

chelsea hartman bekerfinale eredivisie espn goedemorgen happig noodlot quilindschy revalidatie wensten winterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albion benfica biden brighton buonanotte cambuur geertruida gimenez harris hartjes hove kloese kuip lopez minteh nac nederland nieuwkoop oostenrijk priske smal socrates stengs trainingskamp trump tsoungui ueda willykment wingbacks