Transparent
Inloggen
Sluiten

Gernot Trauner: "Ontzettend blij met mijn goal"

20 mei 2024 00:33
Foto: Pro Shots

Gernot Trauner: "Ontzettend blij met mijn goal"; image source: Pro Shots

Gernot Trauner maakte zondagmiddag in De Kuip zijn allereerste doelpunt namens Feyenoord. De dolgelukkige verdediger stond ESPN na afloop van de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior dan ook euforisch te woord: "Ik denk dat we goed begonnen, we hadden veel balbezit maar vervolgens vertraagden we ons spel. Dat kostte ons veel energie, vervolgens maakten we een paar onnodige fouten. We waren wel het betere team en we verdienden de overwinning, denk ik."

Over zijn doelpunt: "Het was wel iets wat me dwarszat. Ik hoopte echt minimaal een keer te scoren voor Feyenoord. Eindelijk gebeurde het. Ik ben ook trots om het team te hebben geholpen met mijn goal. En ook echt supermooi dat iedereen hier zo blij voor mij is. Iedereen had het er al over, wanneer ik eindelijk zou scoren, en nu is het gebeurd dus ja, ik ben ontzettend blij!"

Over de vertrekkende trainer Arne Slot: "Ja, natuurlijk! Iedereen binnen Feyenoord gaat hem missen. Wat hij heeft gedaan voor de club en voor ons en de stad, was geweldig. Geweldige job. De afgelopen drie jaar betekenen ontzettend veel voor Feyenoord, we hebben gigantische stappen gezet. Ik wens hem het allerbeste. Ik ga hem herinneren als een geweldig persoon, als een echt brein in voetbal, hij heeft overal een oplossing voor, we hebben zo ontzettend veel van hem geleerd dus ik ben er zeker van dat hij het ook geweldig gaat doen bij Liverpool."
Discussieer mee op de forums


Tags

gernot trauner allereerste arne brein dolgelukkige dwarszat espn euforisch excelsior gigantische job kuip liverpool slot supermooi vertraagden vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers emmen eredivisie excelsior gijs groen hancko jon kraaij mats mls oekraine orban oussama poetin priske smal socrates trump twente westen wieffer willykment