Transparent
Inloggen
Sluiten

Alireza Jahanbakhsh: "Drie prachtige jaren gehad!"

20 mei 2024 00:27
Foto: Pro Shots

Alireza Jahanbakhsh: "Drie prachtige jaren gehad!"; image source: Pro Shots

Naast Arne Slot vertrekt ook Alireza Jahanbakhsh deze zomer bij Feyenoord. De aanvaller blikte met ESPN terug op zijn afgelopen jaren in Rotterdamse dienst en zijn afscheid van vandaag, als invaller in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Excelsior: "Ik heb deze dag met emotie ervaren, met een dubbel gevoel. Ik heb hier drie hele mooie jaren gehad. Ik had de mogelijkheid om voor deze mooie club te spelen, heel veel mooie momenten. Officieel is dit nu mijn afscheid, al weet je nooit wat er in de toekomst nog gaat gebeuren. Voor nu is het een speciale dag voor mij, laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Gewonnen, goed afgemaakt, het kon niet mooier zijn. De publiekswissel was een heel mooi moment en sluit zeker aan bij mijn mooiste momenten in dienst van Feyenoord. De relatie die ik altijd heb gehad met de Feyenoord-supporters en de mensen binnen de club. Het is heel mooi om zo'n gevoel bij een club te hebben, toch?"

Over een eventuele transfer of volgende stap: "Het is moeilijk om te zeggen. De club is nog in gesprek met mijn zaakwaarnemer. Ik wil graag in Europa blijven. Qua mentaliteit en fysiek acht ik mezelf in staat en ben ik fit genoeg om op het hoogste niveau te voetballen. Nu ga ik eerst nog twee wedstrijden met mijn nationale elftal spelen en dan lekker op vakantie. Dan zullen we zien wat er in de toekomst gaat gebeuren."

Over zijn eveneens vertrekkende trainer Arne Slot, met wie hij na AZ en Feyenoord toch een speciale band mee opgebouwd heeft en de Premier League, waar Alireza zelf ook gevoetbald heeft: "Ik wil hem heel graag bedanken voor de drie afgelopen jaren. Het voelt als gisteren dat hij me belde om mee naar Feyenoord te komen. Ik hoefde niet lang na te denken. Ik heb bij AZ heel fijn met hem gewerkt en hier bij Feyenoord ook. Geweldige trainer, veel van geleerd en belangrijker voor mij ook nog eens een fantastisch persoon. Hij heeft het hier de afgelopen drie jaar laten zien en hij heeft het dan ook echt dik, dikverdiend om zo'n grote stap te maken. Ik wens hem het allerbeste en ben er zeker van dat hij met zijn kwaliteit en mindset het heel erg goed gaat doen daar."
Discussieer mee op de forums


Tags

alireza jahanbakhsh arne slot dikverdiend espn excelsior publiekswissel vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane aramburu azzouzi backje biden bologna caru containers eredivisie excelsior geertruida gijs groen hancko jon kraaij mats milambo orban oussama poetin rusland smal socrates timber trump twente westen wieffer willykment