Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord wint overtuigend afscheidsduel Slot

19 mei 2024 16:40
Foto: Pro Shots

Feyenoord wint overtuigend afscheidsduel Slot; image source: Pro Shots

Feyenoord heeft de laatste wedstrijd van dit Eredivisieseizoen met 4-0 gewonnen van stadsgenoot Excelsior. De wedstrijd, die in het teken stond van het afscheid van Arne Slot, bleef de gehele eerste helft op 0-0 staan. Na rust zette Feyenoord wat nadrukkelijker aan richting het doel van Stijn van Gassel. Via Gernod Trauner kwam Feyenoord al snel in de tweede helft op voorsprong, gevolgd door goals van Lingr, Hancko en in de slotfase benutte Geertruida nog een strafschop.

Daarmee lijkt er dus een einde te zijn gekomen aan de uiterst succesvol verlopen periode van Arne Slot bij Feyenoord. Na in zijn eerste seizoen de finale van de Conference League te hebben gehaald, werd hij vorig seizoen kampioen en won de oefenmeester dit seizoen de KNVB-Beker. Het is de vraag wie de erfenis van Slot overneemt, de nieuwe trainer van Feyenoord is op dit moment in ieder geval nog niet aangekondigd.




Tags

slot afscheidsduel arne conference eredivisieseizoen erfenis excelsior gassel geertruida gernod hancko knvb lingr oefenmeester overneemt stijn trauner

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albion benfica biden brighton buonanotte cambuur geertruida gimenez harris hartjes hove kloese kuip lopez minteh nac nederland nieuwkoop oostenrijk priske smal socrates stengs trainingskamp trump tsoungui ueda willykment wingbacks