Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas van den Belt: "Het zegt veel over ons dat we wéér winnen!"

12 mei 2024 20:04
Foto: Pro Shots

Thomas van den Belt: "Het zegt veel over ons dat we wéér winnen!"; image source: Pro Shots

Ook Thomas van den Belt kwam na de wedstrijd in Nijmegen voor de camera's van ESPN om terug te blikken op zijn wedstrijd en seizoen: "Heel warm, wisselvallig. Na die voorsprong vlak voor rust was het wel lekker. Wel vervelend dat we direct na rust dan die gelijkmaker krijgen. Het zegt wel iets over ons dat we hier uiteindelijk wel winnen."

Over zijn eerste seizoen in Rotterdamse dienst: "De eerste seizoenshelft zat er veel tegen. Maar de tweede seizoenshelft zijn we wel lekker bezig, denk ik. Nu al twintig wedstrijden op rij ongeslagen. Daar kunnen we wel mee door komend seizoen!"

Over zijn basisplaats: "Ik denk wel prima, goede balcontacten, heb er een goed gevoel aan overgehouden. Of het moeilijk is om er toch ineens te staan? Ja/nee, het gevoel om te spelen is natuurlijk heerlijk en dan ga je volle bak. Tijdje geblesseerd geweest, net in een fase dat ik er lekker in zat. Daarna weer herpakt en nu met deze basisplaats, ja, heel blij. Natuurlijk vraag ik me wel eens af hoe het zou zijn gegaan zonder die blessure maar dat houd je toch. Ik heb nu mijn eerste seizoen bij Feyenoord achter de rug. Ik kwam natuurlijk vanuit de Keuken Kampioen Divisie, misschien heb ik die stap iets onderschat. Maar ik denk dat ik er alleen maar veel beter door ben geworden."

Over de vertrekkende trainer Arne Slot: "Een trainer die weggaat. Dat gebeurt in het voetbal. Hij is niet de enige die mij gehaald heeft, dat heeft de hele club gedaan, anders zou dat ook niet gebeurd zijn. Benieuwd wie er nu gaat komen, dat gaan we meemaken."
Tags

arne balcontacten blikken espn overgehouden slot vertrekkende wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda