Transparent
Inloggen
Sluiten

Calvin Stengs: "Het EK zou een mooie bekroning zijn"

12 mei 2024 19:55
Foto: Pro Shots

Calvin Stengs: "Het EK zou een mooie bekroning zijn"; image source: Pro Shots

Ook Calvin Stengs kwam na afloop van de met 2-3 gewonnen wedstrijd van NEC Nijmegen voor de camera's van ESPN: "De eerste helft hadden we de overhand, zonder veel grote kansen te creëren. Voor rust kwamen we voor door een goede goal van mij, denk ik. Zoals we dan vervolgens de tweede helft ingingen, dat mag eigenlijk niet. We waren slordig, elke keer als we de buitenkant zochten verloren we veel te snel de bal. Daardoor kregen we een wedstrijd die op en neer ging, zelfs met tien man kregen zij ook nog kansen en maakten ze uiteindelijk ook de 2-2."

Over de ongeslagen reeks van Feyenoord: "We hebben de tweede seizoenshelft nog niet verloren, die reeks wilden we doorzetten. Na die 2-2, zo onnodig, dat was wel vervelend. Dan wordt het mentaal ook steeds zwaarder. Maar ik ben blij dat we alsnog de drie punten hebben, ja."

Over het Europees Kampioenschap en zijn kansen daar mee naartoe te mogen: "Het zou een mooie bekroning zijn. Natuurlijk speelt dat wel mee in mijn achterhoofd, ja, maar we gaan het zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

bekroning stengs achterhoofd espn ingingen zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 30.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albion benfica biden brighton buonanotte cambuur geertruida gimenez harris hartjes hove kloese kuip lopez minteh nac nederland nieuwkoop oostenrijk priske smal socrates stengs trainingskamp trump tsoungui ueda willykment wingbacks