Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Als je zo dominant bent moet je meer scoren"

12 mei 2024 19:49
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Als je zo dominant bent moet je meer scoren"; image source: Pro Shots

Ook Arne Slot kwam na de met 2-3 gewonnen wedstrijd van NEC Nijmegen voor de camera's van ESPN om na te beschouwen op de wedstrijd: "Tevreden, met de eerste helft wel, ja. Hoewel ik heel erg kijk naar hoe wij opbouwen. Als ik zometeen mijn vader bel dan denk ik dat hij ons vaker voor de goal had willen zien. Als je zo dominant bent moet dat ook tot meer kansen leiden. Over de tweede helft ben ik absoluut niet tevreden. Het lag veel te vaak open, het was ook niet gek of onverdiend dat NEC de 2-2 nog maakte, met tien man tegen elf van ons. De trainer van NEC wisselde voornamelijk aanvallend om die 2-2 nog te forceren. Toen die eenmaal viel stonden er wel heel erg veel aanvallers op het veld, wat het voor ons weer mogelijk maakte de winnende nog te maken."

Over de basisplaats van Van den Belt: "Hij traint heel erg goed, dat heb je ook in de wedstrijd kunnen zien vandaag. Het elftal speelt dusdanig makkelijk dat wie er dan ook bijkomt, die lijn ook voort kan zetten. Het tempo was wat lager in de tweede helft. Dat komt denk ik ook omdat het op het veld best wel warm was. En dat dan in een wedstrijd gebeurt waarin er weinig meer op het spel staat, zie je wel vaker dingen die je liever niet wil zien op een voetbalveld. Maar het is wel te begrijpen, denk ik. Desondanks hebben we denk ik, dikverdiend, gewonnen, wat ook normaal is als je tegen tien man voetbalt."
Tags

arne dominant slot bijkomt dikverdiend espn opbouwen zometeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda