Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Ik wacht ook op witte rook"

10 mei 2024 17:40
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Ik wacht ook op witte rook"; image source: Pro Shots

Arne Slot ging vanmiddag op de voorbeschouwende persconferentie in over zijn zeer waarschijnlijke transfer naar Liverpool: "Ik zeg het bijna elke keer dat ik de vraag krijg; het zal een kwestie van dagen zijn. Dat verwacht ik nu ook. Bij dit soort dingen is er altijd wat meer nodig dan bij een boodschappenlijstje waar je de te kopen producten op afvinkt. Alles moet goed en nauwkeurig uitgewerkt worden en daar zitten nog wat dingetjes aan vast. Die combinatie zorgt ervoor dat er nu nog niks gecommuniceerd is, maar maak jullie vooral geen zorgen."

Slot voelde niet de noodzaak in te gaan op de plooien die nog gladgestreken dienen te worden. "Daar ga ik nu niet over uitweiden, het gaat om zaken die nog uitgewerkt dienen te worden en daar moeten dan nog onze handtekeningen onder."

Natuurlijk ging het in de persconferentie niet alleen over de toekomst van Arne Slot, maar kwam ook de aanstaande tegenstander in de Eredivisie ter sprake: "Een goede trainer met een goed elftal. Dat maakt het zo'n lastige opponent voor veel ploegen. Mede door Carlos Aalbers heeft NEC een heel goed elftal neergezet. Als iedereen fit is, staan ze volledig terecht op de plek waar ze nu staan."

Slot deelde daarnaast ook nog een compliment uit aan NEC-trainer Rogier Meijer. "De trainer werkt er al jaren en toont iedere keer weer aan dat hij een goed speelplan heeft. Tegen PSV, Ajax en ook tegen ons." Het wordt de derde ontmoeting dit seizoen tussen beide ploegen.
Tags

slot arne rook aalbers afvinkt boodschappenlijstje carlos dingetjes eredivisie gecommuniceerd gladgestreken handtekeningen kwestie liverpool meijer nauwkeurig ontmoeting opponent plooien producten rogier speelplan uitweiden voorbeschouwende waarschijnlijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot carranza dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda