Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord maakt zich op voor laatste uitwedstrijd

8 mei 2024 20:29
Foto: Pro Shots

Feyenoord maakt zich op voor laatste uitwedstrijd; image source: Pro Shots

Nu het seizoen bijna op zijn einde loopt en Feyenoord vaststaat op de tweede plek, gaat het voor de voorlaatste wedstrijd van het seizoen op bezoek bij NEC. De ploeg van Rogier Meijer is in tegenstelling tot Feyenoord nog vol in de race voor de vijfde plek die het hoopt over te nemen van Ajax. De Amsterdammers dienen daarvoor nog wel minimaal een keer punten te verspelen.

Voor Feyenoord zit het seizoen er dus op. De ploeg van Arne Slot staat tweede en kan nu PSV zondag kampioen is geworden niet meer stijgen of dalen. Voor Arne Slot staat er enkel en alleen het puntenrecord van Feyenoord nog op het spel. Het is de vraag wat zwaarder weegt voor Feyenoord. Ajax verder de afgrond in helpen door een directe concurrent de punten te gunnen of toch zelf volle bak dat puntenrecord na te jagen. Feyenoord sluit de competitie een week later af in de eigen Kuip, als Excelsior op bezoek komt.

Het wordt de derde ontmoeting met NEC dit seizoen. Drie weken geleden stonden beide ploegen tegenover elkaar in de bekerfinale, in de competitie eindigde het in De Kuip in 2-2. Feyenoord leek toen te gaan rusten met een 2-0 voorsprong door goals van Dilrosun en Gimenez. NEC scoorde vlak voor rust de aansluitingstreffer en vlak na rust de gelijkmaker.
Tags

arne kuip puntenrecord slot afgrond bekerfinale dalen dilrosun excelsior gimenez gunnen jagen meijer ontmoeting rogier vaststaat verspelen weegt zwaarder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda