Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Heel bijzonder"

5 mei 2024 22:54
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Heel bijzonder"; image source: Pro Shots

Ook Arne Slot kwam vanzelfsprekend voor de camera's van ESPN om terug te blikken op de met 5-0 door Feyenoord gewonnen wedstrijd van PEC Zwolle: "Heel bijzonder om vandaag al een soort van afscheid te hebben genomen. Van mijn eerste dag tot mijn laatste dag voel ik hier de waardering. De fans scandeerden mijn naam en dat is eigenlijk onze beloning voor het harde en goede werk dat we hier de afgelopen drie jaar hebben neergezet. Als het slecht gaat, ben je de sjaak, maar als het goed is ben je als trainer ook het uithangbord, dus ja. Dan is het wel heel bijzonder als de fans hun waardering uiten, ja."

Wat er vandaag beter kon volgens de trainer: "Het tempo in de eerste helft was te laag in mijn ogen, daardoor was ook de zuiverheid niet top. Je had continu het gevoel dat als we hier even zouden aanzetten en we een grote uitslag neer zouden zetten. Gelukkig deden we dat in de tweede helft wel beter, het tempo ging omhoog en je zag ook dat de ingevallen wisselspelers vanaf de bank presteerden. Santiago viel geweldig in, scoorde twee goals en had misschien nog vaker moeten scoren en ook minimaal twee assists moeten hebben, ja. Maar blijkbaar hebben zijn twee vrije dagen hem goed gedaan want hij was echt, ja uitstekend vandaag."

Over de motivatie na de vanmiddag aan PSV verloren landstitel: "Nou, als je vandaag ook weer gezien hebt hoe vol het stadion zat. Zondagavond, 8 uur. Een avondwedstrijd, een volle Kuip. Mooiere omstandigheden kun je niet vinden om te gaan voetballen. Als je dan ook nog in een elftal speelt dat zo soepel voetbalt en combineert, dan is het alleen maar heel mooi en leuk om te mogen voetballen."
Tags

arne slot avondwedstrijd blikken espn kuip landstitel motivatie pec presteerden santiago soepel uithangbord zuiverheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda