Transparent
Inloggen
Sluiten

Thomas Beelen: "Niet moeilijk ons te motiveren"

5 mei 2024 22:37
Foto: Pro Shots

Thomas Beelen: "Niet moeilijk ons te motiveren"; image source: Pro Shots

Na de wedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle kwam Thomas Beelen als oud-Zwollenaar voor de camera's van ESPN om terug te kijken op zijn wedstrijd: "Ja, een leuke avond voor onze kant in ieder geval, denk ik. Sowieso leuk om weer tegen hun te spelen, natuurlijk. Nee, ik heb helemaal geen contact gehad met spelers van PEC deze week. Laatste tijd speel ik veel en ja, het is snel gegaan, vorig jaar zat ik nog bij PEC en promoveerden we, nu ben ik basisspeler bij Feyenoord. Wel mooi.

Of het na het verloren kampioenschap en de reeds gewonnen beker moeilijk was de motivatie op te brengen voor de wedstrijd van vandaag: "Het was niet moeilijk om zo'n prestatie neer te zetten. Ik denk dat iedereen de motivatie wel heeft op kunnen brengen vandaag. Ik denk dat het redelijk goed is gegaan vandaag."

Over de vertrekkende Arne Slot: "Als het officieel is, als het gaat gebeuren, is het voor hem een hele mooie stap. Ik ben ten eerste heel blij voor hem, hij heeft het verdiend ook. Voor ons is het wel een aderlating dat hij vertrekt. Maar als iemand het goed doet bij ons, is het logisch dat er een grotere club komt. Zo werkt dat voor ons spelers maar ook als trainer. Alleen maar mooi dat zulke clubs zich voor hem melden, dat betekent dat hij het goed doet. Nee, ik heb nog geen telefoontje gehad."
Discussieer mee op de forums


Tags

beelen pec motivatie motiveren aderlating arne espn promoveerden slot telefoontje vertrekkende zwollenaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.866 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda