Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Giménez: "Heel fijn om weer te scoren!"

5 mei 2024 22:26
Foto: Pro Shots

Santiago Giménez: "Heel fijn om weer te scoren!"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd van Feyenoord tegen PEC Zwolle, kwam de door ESPN uitgeroepen Man van de Wedstrijd voor de camera's van datzelfde ESPN: "Ja, natuurlijk wilde ik de penalty nemen. Goede kans om eindelijk weer te scoren. Ik was wel een beetje nerveus hem te nemen, ja. Daarom nam ik hem maar door het midden. Het is heel fijn om weer te scoren. Dit is wie ik ben. Ik moet altijd scherp zijn op het veld en ik ben heel blij dat het vandaag eindelijk weer gelukt is."

Of hij het moeilijk vindt, het grote contrast tussen beide seizoenshelften: "Nee, soms is het wel lastig maar ik praat er veel over met mijn vrouw en familie en dat helpt mij relativeren. Natuurlijk was ik teleurgesteld niet te spelen, maar ik denk dat Ueda zijn kans heeft verdiend om te spelen vandaag. Hij scoorde al snel, dus daar kan ik hem enkel mee feliciteren. Man van de wedstrijd? Dankjewel! Dat was heel lang geleden!

Over zijn vertrekkende trainer: "Arne Slot is een geweldige trainer. Ik ben er zeker van dat hij ook met zijn nieuwe club succesvol gaat zijn."
Discussieer mee op de forums


Tags

espn gimenez santiago arne contrast dankjewel feliciteren pec seizoenshelften slot ueda vertrekkende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda