Transparent
Inloggen
Sluiten

Valentijn Driessen: "Tijd dat Arne Slot vertrekt bij Feyenoord"

23 april 2024 14:31 - www.telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Valentijn Driessen: "Tijd dat Arne Slot vertrekt bij Feyenoord"; image source: Pro Shots

Als het aan journalist Valentijn Driessen ligt, is Arne Slot bezig aan zijn laatste weken als trainer van Feyenoord. In de Kick-Off podcast vertelt het orakel van De Telegraaf, in gesprek met zijn collega's Mike Verweij en Pim Sedee over zijn visie op het wel en wee van Feyenoord. Rondom Ajax is het wegens een gebrek aan wedstrijden de afgelopen week even stil en dus richt Driessen zijn peilen volledig op Feyenoord: "Ik denk wel dat het tijd wordt dat Arne Slot vertrekt, ja. Hij is daar wel klaar voor. Dat was hij natuurlijk vorige zomer ook al, alleen liet hij zich toen verleiden door een stevige loonsverhoging bij Feyenoord. Daardoor liet hij de aanbieding van Tottenham lopen. Maar nu is de tijd wel rijp voor een vertrek van Arne Slot, ja. Nationaal is hij wel uitgespeeld met de door hem gewonnen prijzen. De beker nam Arne Slot al niet echt serieus en de Johan Cruijff Schaal staat nog lager in zijn aanzien. Dus, ja, als er een mooie club voorbij komt voor hem, dan denk ik dat hij wel vertrekt, ja. Bij een goede uitdaging kan ik dat ook goed begrijpen."

Ook ging de journalist in op de ongeregeldheden van de bekerfinale afgelopen zondag waarin de wedstrijd stil werd gelegd wegens door fakkels in de gracht gegooide vlamgevatte spandoeken. "Bij Manchester City-Chelsea en die andere halve finale in de FA-Cup geen wanklank gehoord, dan kom je in De Kuip en het was er een enorme bende, een grote puinhoop. Totale organisatorische chaos, vuurwerk, fakkels, rookbommen, ja. Het houdt het maar niet op in die Kuip. Iedereen is bezig om er een traditie van te maken, maar eigenlijk is het al een hele tijd een hele slechte traditie, want in De Kuip gaat het eigenlijk altijd mis. Zeker als de KNVB iets organiseert met clubs, bij het Nederlands elftal valt het allemaal nog wel mee, gaat het altijd mis. Er is meer dan alleen fouilleren wat misgaat. De bewaking is een ding, maar ook, dit is een stadion dat goed was in de jaren 70 en 80, terwijl je een stadion nodig hebt dat ook voor de komende dertig jaar veilig is. Je moet naar de toekomst kijken, zeker met de ambities die een club als Feyenoord heeft. Er moet iets gebeuren, het kan gewoon niet meer."

De journalist kreeg overigens bijval van zijn gesprekspartners over De Kuip: "Ook qua infrastructuur kan het gewoon niet meer. Je staat gewoon altijd uren vast, zowel voorafgaand aan als na de wedstrijden. Er moet gewoon iets gebeuren. Maar ter verdediging, ja, de ontmoeting Ajax-Feyenoord eerder dit seizoen eindigde ook voortijdig door vuurwerk gegooid door de Ajax-fans. Dus daar krijgen ze het ook mee naar binnen. Stewards hebben gewoon heel weinig mogelijkheden om te fouilleren, zeker als mensen het vuurwerk verstoppen in hun erogene zones waar stewards simpelweg niet kunnen controleren."

Ook in de wekelijkse column van Valentijn Driessen geeft hij zijn ongezouten mening over De Kuip en doet hij een oproep aan de KNVB om De Kuip in ieder geval in te wisselen voor een andere locatie om de bekerfinales te organiseren. Die column vind je overigens hier: https://www.telegraaf.nl/sport/125735171/valentijn-driessen-tijd-voor-een-ban-op-de-kuip

De Kick-Off-podcast is te vinden op je vaste Podcast-platform of rechtstreeks via de volgende website:
https://www.telegraaf.nl/podcast/1987526126/tijd-rijp-voor-vertrek-arne-slot-bij-feyenoord

Meer op www.telegraaf.nl




Tags

arne kuip slot driessen podcast telegraaf vuurwerk column fakkels fouilleren kick knvb ban bekerfinale bekerfinales bende bewaking bijval chaos chelsea controleren erogene gegooide gesprekspartners gracht infrastructuur locatie loonsverhoging ongezouten ontmoeting organisatorische peilen puinhoop rookbommen sedee tottenham uren verstoppen verweij vlamgevatte wanklank wee zones

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Driessen, het wordt tijd dat jij vertrekt!!!
+1/-0

2 weken geleden
Driessen moet je niet al te serieus nemen.Echter,vorig jaar waren the Spurs al zeer geinteresseerd in Slot,en de interesse heeft enkel meer de aandacht getrokken bij meerdere clubs.Laten ze het uitzoeken,een meer dan mooie transfer is dan aanstaande,hoe vervelend dan ook.Het is per SLOT verdiend.Liverpool,grijp dan je kans.
+1/-0


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment