Transparent
Inloggen
Sluiten

Santiago Gimenez: "Het allerbelangrijkste in dit soort wedstrijden is winnen!"

21 april 2024 21:16
Foto: Pro Shots

Santiago Gimenez: "Het allerbelangrijkste in dit soort wedstrijden is winnen!"; image source: Pro Shots

Santiago Gimenez kwam na de wedstrijd tegen NEC ook voor de camera's van ESPN: "Het maakt in dit soort wedstrijden niet uit wie er scoort of wie de assists geeft. Het belangrijkste is om te winnen, dat is het belangrijkste in finales en dat hebben we gedaan. Onze teameffort was indrukwekkend en we verdienden het te winnen. Dat is het belangrijkste in dit soort wedstrijden. We waren feest aan het vieren, aan het zingen en schreeuwen. De sfeer is geweldig, we maken er een geweldig feest van."

Over zijn gebrek aan doelpunten gaf hij het volgende antwoord: "Ik moet hard blijven werken. Ik heb geen hele slechte wedstrijden gespeeld maar scoren is even wat moeilijker voor mij. Nee, dat maakt me niet nerveus. Ik weet dat dit erbij hoort. Gelukkig hebben we de beelden nog waarop het wel lukte en daarom ben ik ervan overtuigd dat die tijden ook weer terug gaan komen. De trainer maakt me in elke training weer beter als speler, maar ook als mens. Niet alleen qua trainen of goals maken maar ook qua mentaliteit. Echt op alle fronten. Ik ben ervan overtuigd dat ik de laatste wedstrijden dit seizoen weer goals ga maken en het seizoen toch goed afsluit."
Discussieer mee op de forums


Tags

gimenez santiago afsluit espn fronten teameffort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda