Transparent
Inloggen
Sluiten

Timon Wellenreuther: "Dit betekent heel veel voor mij!"

21 april 2024 21:10
Foto: Pro Shots

Timon Wellenreuther: "Dit betekent heel veel voor mij!"; image source: Pro Shots

Na afloop van de met 1-0 gewonnen bekerfinale kwam ook Timon Wellenreuther voor de camera's van ESPN om in gesprek te gaan met Hans Kraay Jr: "Deze prijs betekent heel veel voor mij. Zeker na het afgelopen seizoen, waarin we kampioen werden, is het lekker om ook nu weer een prijs te pakken. De titel is weg, dus dan is de beker het beste alternatief. Na een slechte eerste helft gingen we all-in in de tweede helft met dit als resultaat."

Over enkele belangrijke reddingen die de keeper moest verrichten om zijn ploeg op de been te houden tegen NEC: "Het is altijd fijn om belangrijk te zijn voor het team met goede reddingen. Ik oog misschien als rustige jongen maar ik ben normaal best explosief. Ik ben emotioneel, ja. In de rust gaf Arne Slot een goede speech, niet alleen over tactiek maar vooral dat er in een finale een andere mentaliteit wordt gevraagd. Ik denk dat dat het verschil was tussen onze eerste en tweede helft."

Over zijn positie en die van Justin Bijlow kon de Duitse doelman geen antwoord geven: "Ik weet het echt nog niet. Ik ben nu ontzettend blij met deze prijs en wil dit graag gaan vieren", om zich vervolgens in het feestgedruis met zijn teamgenoten te storten."
Discussieer mee op de forums


Tags

timon wellenreuther arne bekerfinale bijlow emotioneel espn feestgedruis hans kraay slot speech titel verrichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.282 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda