Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: "Vreemde wedstrijd, verdiende winnaar!"

21 april 2024 20:55
Foto: Pro Shots

Arne Slot: "Vreemde wedstrijd, verdiende winnaar!"; image source: Pro Shots

Ook Arne Slot kwam na de wedstrijd voor de camera's van ESPN om in gesprek te gaan met Hans Kraay Jr: "Haha, het zou gek zijn als je niet blij bent als je een prijs wint, ik blijf alleen zeggen dat de landstitel een grotere prijs is. Ik vond het al met al een vreemde wedstrijd. We kwamen nauwelijks op gang in de eerste helft. We waren aan de bal niet zoals we normaal zijn. NEC deed het heel erg goed vandaag. Tweede helft kwamen we heel goed uit de kleedkamer. Waardeloos dat we vervolgens terug moesten de kleedkamer in. Dat deed me terugdenken aan de halve finale van vorig seizoen tegen Ajax, vandaag had daar veel raakvlakken mee. Waardeloos dat de wedstrijd dan zolang wordt stilgelegd."

Gevraagd naar de rode kaart kon Arne Slot geen duidelijk antwoord geven: "Ik heb niet goed gezien of de twee gele kaarten voor Minteh terecht waren, dat kon ik zo snel niet goed beoordelen. Maar gelukkig redt Wellenreuther hem ook in de slotfase enkele keren, anders hadden we hier natuurlijk met een heel ander gevoel gestaan en had ik ook een heel ander soort gesprek gevoerd met Minteh."

Over zijn toekomst liet de oefenmeester weinig los: "Het succes uitbouwen en continueren, dat is hetgeen we hier proberen te doen. Veel verder kan ik daar niet over zeggen. Vanavond een feestje bouwen en morgenochtend worden we gehuldigd!"
Tags

arne slot minteh continueren espn hans kraay landstitel morgenochtend oefenmeester raakvlakken redt terugdenken wellenreuther

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.282 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

atletico brighton dordrecht engeland exitclausule geertruida girona hancko ivanusec jasurek koeman kuip liverpool madrid milan minteh montevideo morton nederland newcastle priske psg rodriguez slot slowakije sobat trauner wieffer willykment yoda