Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: “Niet verbaasd over deze wedstrijd”

14 april 2024 20:22
Foto: Pro Shots

Arne Slot: “Niet verbaasd over deze wedstrijd”; image source: Pro Shots

Arne Slot stond na afloop van de met 0-1 gewonnen bekerwedstrijd de aanwezige pers te woord tijdens de persconferentie. “Nee, ik ben niet verbaasd dat we zoveel moeite hadden met Fortuna Sittard. We moesten ons met name richten op het verdedigen van alle lange ballen, voorzetten, inworpen, corners en vrije trappen die ze onze zestien in pompten. We moesten dus grote delen van de wedstrijd verdedigen. Dat maakt het geen leuke, maar wel een spannende en moeilijke wedstrijd door het strijdplan van Fortuna. Daar hebben we goed op geanticipeerd door niks weg te geven, wel had ik ons graag meer kansen zien creëren. De kans van Bart Nieuwkoop telde ik bijvoorbeeld al.”

De trainer van Feyenoord was vooral blij dat de schade qua blessures beperkt bleef vandaag. “Na afloop strompelden er wel een aantal spelers richting de kleedkamer, maar er zat niemand bij waarvan ik denk dat hij er volgend weekend niet bij is tegen NEC. NEC draait een hele sterke tweede seizoenshelft, maar onze voorbereiding gaat niet afwijken van onze normale voorbereiding op wedstrijden. Het is natuurlijk wel altijd een bijzondere wedstrijd, zo’n finale.”
Discussieer mee op de forums


Tags

arne slot fortuna afwijken corners geanticipeerd inworpen nieuwkoop pompten strijdplan strompelden telde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.866 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda