Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing: Feyenoord wacht herkansing tegen Fortuna Sittard

12 april 2024 23:16
Foto: Pro Shots

Voorbeschouwing: Feyenoord wacht herkansing tegen Fortuna Sittard; image source: Pro Shots

Voor Feyenoord staat er in dit Eredivisie-seizoen weinig meer op het spel. De tweede plaats is zo goed als zeker en de eerste plaats onbereikbaar. Nadat er in de eerste speelronde van dit seizoen niet gescoord werd in de Kuip en de wedstrijd tegen Fortuna Sittard in een 0-0 gelijkspel eindigde, staat er dus weinig meer dan eerherstel op het spel voor de ploeg van Arne Slot. 

Fortuna Sittard staat op een verdienstelijke tiende plaats op slechts twee punten van de negende plek die recht geeft op het spelen van playoffs voor het laatste Europese ticket. Voor de ploeg van trainer en voor ons oude bekende Danny Buijs staat er dus beduidend veel meer op het spel dan voor Feyenoord, dat zondag de generale repetitie beleeft voor de aankomende bekerfinale tegen NEC volgende week. Het belooft dus allesbehalve een gemakkelijke wedstrijd te worden voor Feyenoord. 




Tags

fortuna herkansing voorbeschouwing allesbehalve arne bekerfinale beleeft belooft danny eerherstel eredivisie generale kuip playoffs repetitie slot verdienstelijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave