Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV laat oog vallen op Timon Wellenreuther

8 april 2024 16:07
Foto: Pro Shots

PSV laat oog vallen op Timon Wellenreuther; image source: Pro Shots

Zojuist maakten het Eindhovens Dagblad en Voetbal International bekend dat Timon Wellenreuther, normaal gesproken stand-in voor Justin Bijlow bij Feyenoord, nadrukkelijk in beeld is bij PSV. Joël Drommel lijkt deze zomer te vertrekken uit Eindhoven en ook een langer verblijf van Walter Benitez is nog allerminst zeker. PSV laat nu dus het oog vallen op de uitstekend presterende reservekeeper van de concurrent uit Rotterdam.

Sinds Justin Bijlow ook dit seizoen weer kampt met een langdurige blessure, maakt Timon Wellenreuther een uitstekende indruk bij de huidige nummer twee van de Eredivisie. Gelet op het feit dat PSV een hectische en drukke transferperiode verwacht in de zomer, lijkt het niet meer dan logisch dat PSV haar interesse kenbaar maakt voor de Duitse keeper.

Het contract van de achtentwintigjarige doelman, die eerder ook voor Willem II en Anderlecht uitkwam, loopt, net als het contract van Walter Benitez nog door tot de zomer van 2025. Het is echter nog maar de vraag of Feyenoord überhaupt open staat voor een tussentijdse transfer naar de grote concurrent uit Eindhoven. Naast de interesse van PSV hebben ook diverse gerenommeerde buitenlandse clubs zich bij Feyenoord gemeld om de keeper binnen te halen.

Naast Timon Wellenreuther is ook de keeper van RKC Waalwijk Etienne Vaessen in beeld om PSV komende zomer te komen versterken. De doelman, die vorige week aankondigde voor Suriname uit te gaan komen als international, lijkt PSV ook te zien zitten als nieuwe club.




Discussieer mee op de forums


Tags

timon wellenreuther benitez bijlow walter aankondigde achtentwintigjarige allerminst anderlecht drommel eredivisie etienne gelet kenbaar rkc suriname uitkwam vaessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave