Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: "Heel Rotterdam viert vanavond feest

7 april 2024 19:41

Quinten Timber stond na afloop van de met 6-0 gewonnen Klassieker van Ajax Hans Kraaij Junior te woord voor de camera's van ESPN: "Wat voor dag dit was? Zeg het maar. Volgens mij de eerste keer 6-0. Uit met 0-4 gewonnen, thuis met 6-0, maakt een doelsaldo van 10-0. Ik teken ervoor!"

"In de wedstrijd was het focussen, maar nu is het feest en genieten. Ik denk dat het in heel Rotterdam feest is vanavond! Of ik deze aan zag komen na Volendam-uit? Nee, dat niet echt, maar als team willen we altijd reageren, zeker na een slecht resultaat. Ik denk dat we dat vanmiddag uitstekend hebben gedaan!"

"We hadden slechts twee dagen om te herstellen, dus dat is wel pittig ja, zeker na een slecht resultaat zoals afgelopen donderdag. We kwamen dit seizoen na een mindere wedstrijd vaak erg goed voor de dag. Ik ben blij dat we dat vandaag ook gedaan hebben! Ik ga hier nog wel even van genieten, ja!"
Discussieer mee op de forums


Tags

timber viert espn hans klassieker kraaij pittig volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.864 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot dijk fer fleur geert gekke gimenez hag hancko intensiteit liverpool minteh priske pvv rutte sahin santiago schreuder serrano slot sparta timmermans vvd wehave wilders willykment yesilgoz yoda