Transparent
Inloggen
Sluiten

Mats Wieffer: 'Het was echt dramatisch'

4 april 2024 22:07

Mats Wieffer was in gesprek met ESPN niet te spreken over het spel van Feyenoord. "Het was echt dramatisch. Iedereen was heel slordig aan de bal", aldus Wieffer. "We konden in de eerste helft moeilijk de vrije man vinden en als het dan wel lukte, ging het veel te traag. Zij gingen een op een spelen en als ze de bal hadden, speelden ze die maar lang. Daar hadden we het heel moeilijk mee."

Wieffer ging verder: "Je gaat dan de tweede helft in met het gevoel dat we er veel feller in zouden gaan, maar op misschien de laatste tien minuten na was dat ook allemaal veel te traag. Al met al was het gewoon heel slecht vandaag."

De middenvelder kreeg de vraag of hij een verklaring had voor het spel. "Je zou haast denken dat wij er te makkelijk over dachten. Dat gevoel hadden wij ook, wat nooit mag", zo gaf hij aan. "Het begint allemaal met hard werken en duels winnen. Daarin zijn we gewoon tekort geschoten en dat mag nooit gebeuren. Ik heb er echt geen woorden voor."




Discussieer mee op de forums


Tags

wieffer mats espn feller haast

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave