Transparent
Inloggen
Sluiten

Quinten Timber: 'We hebben veel te vaak van dit soort wedstrijden'

4 april 2024 22:02

In gesprek met ESPN was Quinten Timber niet te genieten na de wedstrijd tegen Volendam. "Ik weet niet wat het was vandaag. We waren veel te slordig", aldus Timber. "We hebben veel te vaak van dit soort wedstrijden. Dat irriteert me het meest. We waren gewoon niet goed genoeg vandaag."

Een verklaring waarom dit gebeurde kon de middenvelder ook wel geven. "Wij waren vooral heel slordig en zij maken er vooral een vechtwedstrijd van", zo gaf hij aan. "Ze speelden alleen maar lange ballen en dan moet je zorgen dat je goed bent aan de bal. Er waren gewoon teveel momenten waarop we slordig waren aan de bal in de einfase, ook ikzelf en dat mag gewoon niet gebeuren."

Timber kreeg ook de vraag of het veld iets te maken had met het slechte spel. "Het was een kunstgrasveld, maar dat mag niet uitmaken", zei hij daarover. "We hebben een heel goed team dat heel goed kan voetballen, maar dat hebben we vandaag gewoon niet gedaan."
Discussieer mee op de forums


Tags

timber einfase espn kunstgrasveld vechtwedstrijd volendam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.893 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane agema arneslot belgie coalitie dijk drugssquare dtk gedragsproblemen geert geertruida gekke gimenez intensiteit kloese minister muscat nederland oppositie praag priske pvda sahin slot smal sparta timmermans wilders willykment yoda