Transparent
Inloggen
Sluiten

Bizarre wanvertoning zorgt voor puntverlies in Volendam

4 april 2024 20:57
Foto: Pro Shots

Bizarre wanvertoning zorgt voor puntverlies in Volendam; image source: Pro Shots

Na een werkelijk schandalige vertoning is Feyenoord donderdag tegen puntverlies aangelopen in de Eredivisie. Tegen notabene nummer laatst FC Volendam kwam de ploeg niet verder dan een 0-0 gelijkspel en kon het met het schaamrood op de kaken weer terugkeren naar Rotterdam.

Feyenoord had de meest ideaal denkbare tegenstander op het programma staan. Het is slechts een kwestie van tijd tot de degradatie een feit is en al acht thuiswedstrijden op rij ging het onderuit. Feyenoord zou Feyenoord echter niet zijn als het een einde zou maken aan die reeks.

Al vanaf de eerste minuut speelde de ploeg veel te laks. Het was veelvuldig in balbezit maar wist tot geen serieuze kans te komen. Feyenoord ontsnapte zelfs aan een tegentreffer toen Thomas Beelen nog lag te slapen, maar de ploeg ontsnapte met een bal op de paal.

Na een dramatische eerste helft waarin nauwelijks een kans voor Feyenoord te betrappen was, kon het na rust alleen maar beter gaan. Van een donderspeech leek echter weinig sprake, want de spelers liepen nog steeds over het veld alsof het prinsesjes waren.

De prima donna's leken pas in de slotfase het besef te krijgen dat er ook doordeweeks gewerkt zal moeten worden. Er werd opeens geprobeerd om aan te vallen, waarbij met name Dávid Hancko een grote kans kreeg. Gescoord werd er echter niet, waardoor een beschamend puntverlies een feit was.




Discussieer mee op de forums


Tags

volendam wanvertoning beelen betrappen degradatie donderspeech donna doordeweeks eredivisie hancko kaken kwestie laks prinsesjes schaamrood slapen vertoning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave