Transparent
Inloggen
Sluiten

Arne Slot: 'De laatste weken is het vooral aanvallen, aanvallen, doeltrap en weer aanvallen'

31 maart 2024 19:28

In gesprek met ESPN was Arne Slot vol lof over zijn ploeg. "Ik vond dat we echt een heel goede wedstrijd hebben gespeeld", aldus Slot. "Vanaf de eerste tot de laatste minuut. Misschien moet ik zeggen vanaf de tweede minuut. We hebben twee dingen niet goed gedaan. Dat is die corner verdedigen en daarna dat countermoment. Voor de rest hebben ze bijna geen kans gehad. Als je zo kan terug kan komen tegen FC Utrecht is dat heel indrukwekkend."

Slot was het niet eens met de opmerking dat Feyenoord met momenten beter had kunnen kiezen om FC Utrecht meer te laten komen zodat er meer ruimtes zouden liggen voor de snelle aanvallers. "Ook na die 0-1 hebben we zes of zeven dreigende momenten gehad", zo gaf hij aan. "Elke keer als de bal dan achter ging legde die keeper de bal op de vijf meter en schoot hij hem zo ver mogelijk weg. Zelfs al zouden we het willen, maar dit is zoals bijna elke club tegen ons speelt. In de afgelopen weken was alleen Heracles een uitzondering. Tegen de overige clubs zie je vooral dat het aanvallen, aanvallen, doeltrap en weer aanvallen is."

Over de landstitel wilde de trainer het nog niet hebben. "Daar ben ik echt nog niet mee bezig. Wij zijn vooral bezig om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de bekerfinale en daar was deze wedstrijd heel erg fijn in", zei hij daarover. "Utrecht is net zoals NEC heel sterk bezig in de tweede seizoenshelft en dan zie je dat je met één of twee momenten zo achter kan staan. Maar het geeft dan ook vertrouwen dat we nog in staat zijn om het om te draaien."
Tags

slot arne doeltrap utrecht bekerfinale countermoment espn heracles landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.362 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kasperk kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc slot sobat wieffer willykment woningbouw yoda